After School Sector 1

 • Home
 • After School Sector 1

De ce After School?

Academia Strumfilor isi propune sa formeze copiilor o personalitate armonioasa, creativa, sa sustina si sa stimuleze dezvoltareade prinderilor, inspirandu-se in actiunea sa educativa din principiile pedagogiei moderne, asigurand un cadru educational cat mai variat si performant dar si o pregatire fundamentala pentru viata. Din dorinta de a oferi copiilor siguranta si atentia necesara, din punct de vedere educational, multi parinti aleg sa inscrie scolarii la programul After School.

Astfel, After School este gandit special pentru copiii care au incheiat deja orele de scoala si se pot bucura de o atmosfera linistita, prietenoasa care favorizeaza studiul, socializarea. Mai mult de atat, se pot relaxa sau isi pot consuma energia sub supravegherea personalului specializat in pedagogie. La nivel mondial, programele de After School sunt foarte apreciate si in continua dezvoltare.
Sunt considerate a fi parte din educarea și dezvoltarea corecta a unui copil.

Avantajele programului After School

Un After School ofera o multime de avantaje:

Copiii sunt ajutati sa isi faca temele, de catre cadre didactice avizate

Copiii socializeaza isi fac noi prieteni

Dezvolta noi abilitati menite sa le stimuleze gandirea si sa aleaga un drum corect in viata

Sunt in  permanenta supravegheati, stau intr-un mediu sigur

Se distrag din fata gadget-urilor (telefon, tableta) si investesc timp pretios in actvitati special gandite pentru a le dezvolta personalitatea si mintea

Studiaza limbi straine

Aprofundeaza cunostintele deja invatate la scoala si invata sa-si organizeze timpul mult mai bine

Isi cresc increderea in sine si isi dezvolta inteligenta emotionala

Au seara libera. In felul acesta pot petrece mai mult timp alaturi de familie

Au posibilitatea de a desfasura activitati extracuriculare

La Academia Strumfilor gasesti 5 grupe de strumfi pentru toate varstele.

 1. Clasa Pregatitoare
 2. Clasa I
 3. Clasa II
 4. Clasa III
 5. Clasa IV

Activitati zilnice ale Strumfilor Scolarei, in afara programului special dedicat temelor si consolidarii, cuprinde si o sectiune la fel de importanta, dedicata insusirii deprinderilor specifice de viata practica.
Zilnic intre orele 16.30-17.30 (18.00) , desfasuram in cadrul institutiilor noastre urmatoarele cursuri incluse in taxa lunara de After School:
–  Dezvoltare personala – 2 sedinte/ saptamana (stimularea inteligentei emotionale, descoperirea emotiilor, dezvoltarea tolerantei la frustrare si intelegerea locului nostru in societate, etc)
– Curs de educatie pentru societate si bune maniere
– Ilustratie de carte – club de lectura (fiecare copil isi aduce cartea preferata, detinem si noi carti speciale pentru varsta prescolara, insa pentru a reusi dezvoltatarea deprinderii de a citi, de a descoperi lumea minunata a scrisului, incurajam fiecare copil sa isi aduc cartea). preferata, sa ii dam posibilitatea sa aleaga, clubul de lectura se desfasoara in mai multe etape, se schimba regulile, echipele de la etapa la etapa pentru a face mai interesant acest drum la cunoasterii.
– Emotii muzicale – seara de dans (copiii invata diverse stiluri de dans specifice varstei lor, avand rolul de a face miscare, de a-si depasi anumite teme, emotii, de a pune in practica ceea ce invatam la cursul de dezvoltare personala)
– Antrenarea memoriei, a atentiei distributive prin jocuri de logica,
– Club de epigrame si caricaturi
– Jocuri inventate, etc.
Toate aceste cursuri sunt oferite de Academia Strumfilor elevilor sai, ca suport pentru dezvoltarea armonioasa si cat mai complexa, toate incluse in taxa lunara.

Activitatile sunt sustinute de specialisti, absolventi ai facultatii de stiintele educatiei, psihologie, cadre calificate in lucrul cu copiii.

Desigur ca venim in intampinarea copiilor nostri si cu alte categorii de activitati, cursuri optionale sustinute de profesori externi (cursuri de limbi straine, matematica mentala, robotica si lego, stiinte, cub rubic, etc)

100%
Actvitati în aer liber
100%
Excursii
100%
Iesire la teatru
100%
Vizite la muzee

Educatia este stiinta de a asculta aproape orice fel de spuse fara a-ti pierde stapanirea, sau increderea in tine insuti. – Winston Churchill

Academia Strumfilor isi propune indeplinirea obiectivelor generale prin respectarea urmatoarelor drepturi
Facem ceea ce este mai bun si mai stralucitor pentru activitati ale strumfilor.

Contact

Social Media

Cart

No products in the cart.

scroll-top
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Compare