MENIU
×

CURS KARATE DO

Este o formă de autoapărare, utilizându-se toate părţile corpului.

KARATE-ul cuprinde mişcări ale întregului corp ce dezvoltă echilibrul încât este creată o deplinătate generală (totală) a mişcării.

Adevăratul karate-do, împleteşte antrenamentele minţii şi dezvoltarea unei conştiinţe limpezi pe plan interior, sufletesc în timp ce în planul exterior el îşi dezvoltă puterea, tăria pentru a deveni plin de forţă şi agilitate.

Această artă marţială nu are ca scop final crearea disponibilităţilor necesare învingerii unui adversar ci acela de a căuta perfecţiunea morală prin acumularea experienţei de antrenare a trupului. Ca formă de auto-apărare, karate-do utilizează toate PÃRŢILE corpului prin antrenament .

Astazi copii au foarte putine obtiuni pentru a avea o copilarie fericita si o viata sanatoasa. O opţiune foarte interesantă şi utilă atât pentru corp cât şi pentru minte este disciplina sportivă denumită karate. Karate DO este o artă marţială de autoapărare. Este necesară o atitudine pozitiva şi o stare spirituală bună,pentru a obtine si o condiţie fizică excelentă. Elevul este educat să respecte, sa fie corect si  echilibrat atat in relatia cu un posibil adversar cat si in restul activitatilor zilnice. Karate tradiţional implică şi impunerea unor principii în viaţa de zi cu zi, precum: ordinea, logica şi scopul nobil. Karate DO pentru copii este o activitate care contribuie la formarea personalităţii într-un mediu în care primează disciplină, educaţia, respectul şi sunt promovate munca şi continuă şlefuire mentală, spirituală şi fizică. Este o disciplină care ajuta la formarea unei mentalităţi de învingător.

 

Cursuri Optionale:

 

Cursuri de dans creeate si facute special pentru copii sub atenta indrumare a profesoarei Zedan Catalina, multipla castigatoare la concursurile de dans din Romania si strainatate.

 

Cursurile de inot se tin in cadrul unei scoli de inot exclusiv pentru copii cu intructori special antrenati si cu vechime. 

 

Este o artă marţială în care scopul final nu este căutarea victoriei, ci munca întru perfecţionarea caracterului, acumulându-se experienţă prin antrenament

 

La academia noastra strumfii participa cu mare interes la toate activitatile noastre zilnice care sunt urmatoarele: 

 

Activitatile extra sau cum le spunem noi "activitati strumfesti" la care deasemenea toti copilasi participa entuziasti sunt urmatoarele :

 

In cadrul nostru, Academia Strumfilor , fiecare copil este sarbatorit cu toti strumfi:

 

Copii mai pot beneficia de multe alte activitati distractive:

 

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe site-ul nostru. Apăsând pe OK, sunteți de acord cu politica noastră privind cookie-urile. Afla mai multe. OK